IMPACT MONDAY – Welkom in de wondere wereld van vrouwelijke senXsualiteit!

October 14, 2024
6:30 pm

About the Session

Een inkijkje achter de schermen van het Fluisterfestival. Waar komt dit idee in godsnaam vandaan? Hoe zit het concept precies in elkaar?

Wat doet het met de vrouwen die eraan deelnemen? En hoe draagt dit alles bij aan een betere wereld?

Maar ook: Een open gesprek onder vrouwen over dit toch wel spannende thema. Meer zicht op wat voor prikkelends jij eventueel nog zou willen verkennen. En hoe dit alles van meerwaarde kan zijn voor jouw werk in de impact space.

Heel welkom!

Tamara Lenaerts is Bezielster van het Fluisterfestival.

Het Fluisterfestival slaat een brug tussen de alledaagse wereld en de wereld van de senXsuele professionals. Heel wat experten bieden diensten en producten aan in dit spannende werkveld. Ze zijn evenwel niet persé makkelijk te vinden. Mogelijks heb je (nog) geen idee wat je precies zoekt. En het kaf van het koren scheiden, is ook niet zo evident. Het Fluisterfestival is jouw gids!

We selecteren professionals die krakken zijn in hun vak, onderneemsters en dikwijls ook pioniers. Op een stijlvolle plek kan je -in alle discretie- op jouw tempo gedurende drie dagen kennis maken met deze zorgvuldig uitgekozen vakvrouwen. En dat in het gezelschap van een besloten groep gelijkgestemde vrouwen.Waarom we deze experten graag in de kijker zetten? Omdat we geloven in hun aanbod. Omdat hun kennis & kunde ons wakker maakt, prikkelend plezier laat beleven, doet stralen en grenzen laat verleggen.
En we jou dat ook gunnen. We dat élke vrouw gunnen. We geloven dat de wereld daar baar bij heeft: volle vrouwelijke sprankelende senXsualiteit.

https://www.fluisterfestival.be/

 

Event Information:

📅 WHEN? Monday 14th of October from 6:30 pm to 8:00 pm.

🎟️ PRICE? 5 EUR to be paid in CASH at the entrance*

📍 WHERE? LIVE SESSION AT THE IMPACT HOUSE (Joseph II Street 20, 1000 Brussels) >> REGISTER HERE.

*Price includes a drink at the end of the session

The session will be in Dutch

Top