IMPACT MONDAY – Story of ZIGO: oprechte gesprekken over grote vragen (NL)

June 28, 2021
4:00 pm

“Zwijgen is geen optie voert oprechte gesprekken met bewonderenswaardige mensen over de belangrijkste vragen van deze tijd.”

Ontmoet één van de stichters, Anthony Bosschem, op maandag 28 juni voor het verhaal achter ZIGO. Zoals hij het zelf verwoordt “Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen.”

In 2017 werden beide co-founders Tom en Anthony vader. Ze keken rond en zagen dat de wereld zoals die is op cruciale vlakken verschilt van de wereld die ze voor hun dochters dromen. Dus gingen ze op zoek naar mensen die begrijpen wat de grote problemen zijn maar zich daar niet door laten verlammen.

Begonnen op het internet en zonder inkomsten. Omdat de opdracht te dringend was om te wachten op een opdrachtgever. Ondertussen is “Zwijgen is geen optie” een community van meer dan 18.000 mensen en werden de ZIGO video’s en podcast meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Dat allemaal dankzij hun mecenassen, individuen die er met hun bijdrage voor zorgen dat alle gesprekken gratis toegankelijk zijn.

WANNEER? Maandag 28 juni, 16.00 – 17.00 uur.
GRATIS ONLINE SESSIE > REGISTREER hier.

The session will be in Dutch

Top